hapësira juaj.
B4Students announces the 5th edition of Business Idea Competition.

The 5th edition of the Business Idea Competition is an open invitation to all students who have a business idea and want to develop it further, as a team or individually, with B4Students’ support. Participants have the opportunity to receive a grant of up to 5000 Euros for starting a business, preferential terms lending in […]

Read More
B4Students announces the 5th edition of Business Idea Competition.

The 5th edition of the Business Idea Competition is an open invitation to all students who have a business idea and want to develop it further, as a team or individually, with B4Students’ support. Participants have the opportunity to receive a grant of up to 5000 Euros for starting a business, preferential terms lending in […]

Read More
Ekspozita “Riciklo – Kreativ 2023” në TEG, shpallen 5 veprat më të mira nga studentët

Për të dytin vit radhazi, TEG ka mirëpritur dhe mbështetur aktivitetin krijues të studentëve të arkitekturës, pjesëmarrës në konkursin ndërkombëtar “Riciklo – Kreativ”, organizuar nga Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës në Tiranë, në partneritet me Fondacionin Mane, programin B4Students dhe organizatën GO2 Albania. 18 ndriçues për mjedise urbane dhe të interierit, të krijuara me materiale […]

Read More
Nisin aplikimet për Programin e Praktikës dhe Punësimit nga B4Students

B4Students, platforma më e madhe në Shqipëri për studentët, ka hapur thirrjen e re të aplikimeve për Programin e Praktikës dhe Punësimit, që do të zhvillohet gjatë muajve shtator – dhjetor 2023. Të rinj nga të gjitha universitetet e vendit, por jo vetëm, do të kenë mundësinë të rriten profesionalisht pranë shoqërive të Grupit BALFIN, […]

Read More
B4Students shpall fituesit e edicionit të katërt të Konkursit të Ideve të Biznesit

Në një format “Demo Day”, 7 finalistët e edicionit të katërt të Konkursit të Ideve të Biznesit prezantuan idetë e tyre para jurisë, dhe dy prej tyre u shpallën fituesit, të cilët programi B4Students do t’i ndihmojë me financim dhe mentorim për realizimin e tyre në praktikë. Plani i biznesit “Living App” nga Nadiela Ahmeti, […]

Read More
Vlora Marina tërheq studentët e arkitekturës së Universitetit Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”

Vlora Marina mirëpriti një grup tjetër studentesh në një vizitë në kantier, këtë herë nga Fakulteti i Arkitekturës në Universitetin Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”. 24 arkitektë të ardhshëm vizituan projektin turistik në qytetin bregdetar si pjesë e iniciativës së programit B4Students për të prezantuar studentët nga afër me fushën që studiojnë. Vizita ishte […]

Read More
“Vlora Marina”, projekti tërheq studentët e inxhinierisë të Universitetit Polis

23 studentë nga Universiteti Polis vizituan projektin turistik “Vlora Marina” në qytetin bregdetar, si pjesë e iniciativës së programit B4Students, për t’u ofruar inxhinierëve aspirues përvojë të punës reale. Vizita ishte një kombinim i vëzhgimit të punimeve në kantier dhe ndërveprimit me profesionistë të industrisë. Të shoqëruar nga tre pedagogët, Endri Duro, Flogerta Krosi dhe […]

Read More
B4Students shpall fituesit e edicionit të tretë të Konkursit të Ideve të Biznesit

Finalistët e edicionit të tretë të Konkursit të Ideve të Biznesit paraqitën idetë e tyre para jurisë, në formatin “Demo Day”, dhe tre prej tyre u shpallën fituesit, të cilët programi B4Students do t’i ndihmojë drejt realizimit në praktikë. Plani i biznesit “Pi Center 3.14” nga Marjolin Jahja, student në Universitetin Politeknik të Tiranës, synon […]

Read More
Sfida e SCAN TV për studentët. Përzgjidhen 3 fituesit nga B4Students

Rritja e shikueshmërisë së një televizioni me profil ekonomik, si SCAN TV, tek të rinjtë ishte sfida për studentët pjesëmarrës në edicionin e tretë të Konkursit të Sfidave të Biznesit, organizuar nga programi B4Students. 9 finalistët paraqitën sugjerimet e tyre para jurisë së konkursit, në mjediset e SCAN TV. Përfaqësuesit e televizionit SCAN, Kreshnik Kuçaj, […]

Read More
TEG dhe B4Students, infrastrukturë IT për laboratorin multimedial të Universitetit të Arteve në Tiranë

Studentët e Fakultetit të Arteve të Bukura, në Universitetin e Arteve në Tiranë, kanë mundësi të reja për zhvillimin e procesit krijues në laboratorin e tyre multimedial. Tirana East Gate dhe programi B4Students kanë përkrahur nismën e një grupi studentësh për ta pajisuar mjedisin e tyre të mësimit me monitorë të përshtatshëm për punën grafike. […]

Read More
Compact Collection, marka më e re e veshjeve mbështetur nga B4Students

Me eksperiencë dhe pasion në industrinë tekstile dhe fushën e modës, si dhe me një ide për biznes në 2022, Martina Mesha e mposhti kohën dhe krijoi një markë të re veshjesh sportive. “Compact Collection” është startup që Martina nisi me mbështetjen e programit B4Students, ndërkohë që vazhdon studimet master. Ideja u prezantua në edicionin […]

Read More
Përzgjidhen fituesit e thirrjes së 3-të të Programit të Praktikës dhe Punësimit nga B4Students

Me qëllimin që studentët të sigurojnë aftësim profesional cilësor dhe punësim në një profil të lidhur me studimet e tyre në një fazë sa më të hershme të karrierës, B4Students po organizon Programin e Praktikës dhe Punësimit, për herë të dytë këtë vit. Deri në dhjetor 2022, për 3 muaj radhazi, studentët e përzgjedhur do […]

Read More
B4Students përzgjedh 3 fituesit e edicionit të dytë të Konkursit të Sfidave të Biznesit

Si mundet Tirana Bank të plotësojë më mirë nevojat dhe pritshmëritë e të rinjve në Shqipëri me produkte, shërbime dhe aktivitete të dedikuara, për një përvojë sa më miqësore? Kësaj sfide iu përgjigjën me zgjidhjet e tyre 9 studentë finalistë të Konkursit të Sfidave të Biznesit, organizuar nga B4Students, në bashkëpunim me Tirana Bank. Një […]

Read More
Olive Camping, mundësia më e re për turistët e aventurës, me mbështetjen e B4Students

Të zgjohesh çdo mëngjes i rrethuar nga natyra, flladi i freskët i detit dhe aroma e mrekullueshme e pemëve të ullirit, mund të konsiderohet pa hezitim si përkufizimi i pushimeve relaksuese. Për të apasionuarit pas turizmit të aventurës, Olive Camping në Himarë është destinacioni më i ri, projekt i studentes Erasmia Varfi, realizuar me mbështetjen […]

Read More
RICIKLO – KREATIV, ekspozita unike e studentëve të arkitekturës në TEG

Qendra Tregtare TEG mbështet konkursin e studentëve “RICIKLO – KREATIV”, organizuar nga Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës në Shqipëri, në bashkëpunim me programin B4Students dhe BERC. 12 ulëse për mjedise urbane dhe të interierit, të krijuara me material të riciklueshëm nga studentët pjesëmarrës në konkurs janë ekspozuar në mjediset e brendshme të TEG. Ekspozita do […]

Read More
Programi B4Students mbështet me infrastrukturë teknologjike Fakultetin e Shkencave të Natyrës

Fakulteti i Shkencave të Natyrës në Tiranë është institucioni i radhës që përfiton mbështetje me investime në infrastrukturë nga programi B4Students, krijuar nga Grupi BALFIN. 4 laboratorët e mësimit C++, Inxhinieria Matematike dhe Informatike, Bioteknologjia Molekulare, Kimia Inorganike, si dhe salla e mbledhjeve, janë pajisur me pajisje të teknologjisë së informacionit dhe komunikimit, identifikuar nga […]

Read More
B4Students shpall fituesit e edicionit të dytë të Konkursit të Ideve të Biznesit

12 finalistë të edicionit të dytë Konkursit të Ideve të Biznesit prezantuan më 6 maj projektet e tyre të biznesit përpara jurisë së programit B4Students, në një aktivitet të dedikuar në format “Demo Day”. Dy idetë më të mira të biznesit të përzgjedhura nga juria do të financohen me grant, si mbështetje për fillimin e […]

Read More