Një program i ndërtuar për të inkurajuar, mbështetur dhe promovuar suksesin e studentit.

B4Students është një program dinamik, tërësisht i përshtatur dhe plotësisht i dedikuar për studentët, që krijon mundësi dhe ofron mbështetje për krijimin e bizneseve të reja, zhvillimin e projekteve sociale, aftësimin profesional dhe rritjen personale, mundësuar nga Grupi BALFIN.

Filloni biznesin tuaj me ne. Gjeni mbështetjen që ju nevojitet.

Konkursi i Ideve të Biznesit, tashmë në Edicionin e II-të, është një ftesë e hapur për të gjithë studentët, në grup apo individualisht, që kanë një ide biznesi dhe duan ta zhvillojnë atë më tej, me mbështetjen e B4Students.

Ekspozita “Riciklo – Kreativ 2023” në TEG, shpallen 5 veprat më të mira nga studentët

Për të dytin vit radhazi, TEG ka mirëpritur dhe mbështetur aktivitetin krijues të studentëve të arkitekturës, pjesëmarrës në konkursin ndërkombëtar “Riciklo – Kreativ”, organizuar nga Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës në Tiranë, në partneritet me Fondacionin Mane, programin B4Students dhe organizatën GO2 Albania. 18 ndriçues për mjedise urbane dhe të interierit, të krijuara me materiale […]

Lexo më shumë