TEG dhe B4Students, infrastrukturë IT për laboratorin multimedial të Universitetit të Arteve në Tiranë

Studentët e Fakultetit të Arteve të Bukura, në Universitetin e Arteve në Tiranë, kanë mundësi të reja për zhvillimin e procesit krijues në laboratorin e tyre multimedial. Tirana East Gate dhe programi B4Students kanë përkrahur nismën e një grupi studentësh për ta pajisuar mjedisin e tyre të mësimit me monitorë të përshtatshëm për punën grafike. […]

Read More