Internship – FGA – Finance - Finance - Fashion Group Albania
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Fashion Group Albania
Location: Tiranë

Përshkrimi i kompanisë:

Fashion Group Albania (FGA) është kompania e parë me marka veshjesh e cila është themeluar në vitin 2005 me qëllimin për të rimodeluar dhe për të sjellë risi në tregun shqiptar për fushën e modës nëpërmjet prezantimit të menaxhimit të kontratës Franchisee në vend.

Synimi ishte për të krijuar një standard të ri në industrinë e modës në Shqipëri në lidhje me shërbimin ndaj klientit dhe tregtisë.

Fashion Group Albania furnizon tregun shqiptar me produkte alternative kualitative, ku suksesi i saj u dëshmua me zgjerimin e portofolit të markave të tij të cilat u bënë të pranishme në qendrat më të mëdha tregtare në Shqipëri si Tirana East Gate (TEG), Qendra Tregare Univers (QTU) dhe deri në 2021 në Maqedoni në Shkupi East Gate (SEG).

Aktualisht Fashion Group Albania menaxhon 9 marka ndërkombëtare si: Mango, Geox, Parfois, Preanatal, Okaidi, Carpisa, Cortefiel, Springfield, Women’Secret me të cilat operon në 16 dyqane fizike dhe në faqen zyrtare online www.fga.al.

 Roli juaj:

 • Të ndihmojë në plotësimin e dosjes së aseteve;
 • Të ndihmojë në prerjen e faturave të qerave dhe credit notes;
 • Të ndihmojë në përgatitjen e filet të excelit të “Taksa Doganore” dhe “Importe”;
 • Të ndihmojë në hedhjen e të dhënave në raportin e kontrollit të xhiros së dyqaneve.

Përfitimet:

 1. Fitohet përvojë reale pune duke punuar me një portofol prej 9 markash ndërkombëtare veshjesh dhe aksesorësh.
 2. Trajnimi ON-job nga ekspertë të industrisë Retail.
 3. Përfshirje të punëve të realizuara gjatë praktikës në portofolin personal personal të arritjeve.
 4. Kredibiliteti i shtuar në aplikimet e ardhshme për punë.
 5. Referencë për kryerjen e praktikës.
 6. Mundësi punësimi bazuar në performancë.

Profili i kandidatit:

 1. Qëndrimi pozitiv dhe bashkëpunues.
 2. Përvojë në programet e paketës Microsoft Office, NAV.
 3. Student në Ciklin Bachelor ose Master (preferohet profili i Financës)

Të tjera:

 1. Angazhimi orar: 15-30 orë në javë.
 2. Vendndodhja: Rr. Nacionale Tiranë-Elbasan, Selia Brunes Space, përballë TEG

Apply Now
Similar Job Openings
Internship – FGA – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Fashion Group Albania
Location: Tiranë
Internship – ACREM – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Fashion Group Albania
Location: Tiranë
Internship -BALFIN Development – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Fashion Group Albania
Location: Tiranë
Internship – Balfin Construction – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Fashion Group Albania
Location: Tiranë
Internship – BALFIN Group – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Fashion Group Albania
Location: Tiranë
Internship – SPAR – Finance (Franchise) Assistant
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Fashion Group Albania
Location: Tiranë
Internship – SPAR – Finance Specialist
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Fashion Group Albania
Location: Tiranë
Internship – Jumbo – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Fashion Group Albania
Location: Tiranë