Internship – SPAR – Finance Specialist - Finance - SPAR Albania
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë

Pozicioni: Finance Specialist Intern

Përshkrimi i kompanisë:

SPAR Albania është pjesë e Balfin Group dhe drejton rrjetin më të madh të shitjeve ushqimore me pakicë me të drejtën e eksluzivitetit të emrit “SPAR”.

 Roli juaj:

 1. Kontrolli i shitjeve ditore në sistem;
 2. Barazimi i shitjeve të dyqaneve me faturat;
 3. Verifikimi i pagesave në forma të ndryshme si Cash, Bankë, Voucher dhe mënyra të tjera pagese;
 4. Kontrolli i kursit të këmbimit për tregjet;
 5. Mbështetje në përgatitjen dhe kontrollin e librit të shitjeve në baza mujore;
 6. Kontrolli i kartave të dhuratave të përdorura në tregje;
 7. Mbështetje për barazimin e klientëve për pagesat me para në dorë dhe transfertat bankare;
 8. Ndjekja e mbledhjeve të klientëve;
 9. Raporte të ndryshme të kërkuara nga mbikëqyrësi;

Përfitimet:

 1. Eksperiencë e fituar në një kompani me standarte;
 2. Mundësia për të zbatuar në praktikë njohuritë e fituara në shkollë;
 3. Mundësia për të punuar krah profesionistëve me përvojë;
 4. Aftësi të reja nga mjedisi dinamik i punës.
 5. Njohuri të mira të gjuhës angleze.

Profili i kandidatit:

 1. Student në ciklin Bachelor ose Master, profili Ekonomi
 2. Njohuri të mira të Excel.

Të tjera:

 1. Orari i angazhimit në harmoni me orarin e studimeve.
 2. Kohëzgjatja e praktikës: 3 muaj

Apply Now
Similar Job Openings
Internship – FGA – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship – ACREM – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship -BALFIN Development – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship – Balfin Construction – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship – BALFIN Group – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship – SPAR – Finance (Franchise) Assistant
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship – SPAR – Finance Specialist
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship – Jumbo – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë