Internship – Balfin Construction – Finance - Finance - BALFIN Construction
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: BALFIN Construction
Location: Tiranë

Finance Intern, Balfin Construction

Përshkrimi i kompanisë:

Kompania BALFIN Construction, pjesë e Grupit BALFIN, është lider në ndërtim dhe investim të projekteve zhvilluese, në Shqipëri dhe rajon. E themeluar në vitin 2001, BALFIN Construction është e specializuar në fushën e ndërtimeve civile dhe industriale si: Qendra Tregtare, Godina Rezidenciale, Qendra Sociale dhe Kulturore, ndërtime industriale dhe infrastrukturë.

Roli juaj:

 1. Hedh fatura blerjesh ne sistem
 2. Asiston në nxjerrje informacionesh ne excel
 3. Përgatit dosjet e faturave të blerjes
 4. Pergatit dhe asiston specialistin ethesarit me dosjet e arkes dhe bankes
 5. Asiston në nxjerrjen e dokumentacionit dhe përgatitjen e tyre për audit
 6. Suporton stafin sipas nevojës

Përfitimet:

 1. Mundësia për të punuar krah profesionistëve me përvojë;
 2. Mundësia për të zbatuar në praktike njohurite e fituara në shkollë;
 3. Mundësia për të marrë pjesë në takime pune javore/mujore të departamentit;
 4. Mundësia për tu zhvilluar dhe rritur profesionalisht;
 5. Mundësi për tu punësuar bazuar në performancë;

Profili i kandidatit:

 1. Vijon studimet e larta, bachelor ose master në Financë, etj;
 2. Aftësi të mira  komununikuese, verbale dhe me shkrim;
 3. Njohuri të mira në paketën office dhe programe të tjera të lidhura me punën;
 4. Të ketë iniciativë dhe dëshirë për tu përfshirë në procese të ndryshme të punës.

Të tjera: 

Vendndodhja: Zyra Qendrore, Tiranë

Rruga Tish Daija, Kompleksi Kika 2, Godina 1, kati 1, Tiranë


Apply Now
Similar Job Openings
Internship – FGA – Finance
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: BALFIN Construction
Location: Tiranë
Internship – ACREM – Finance
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: BALFIN Construction
Location: Tiranë
Internship -BALFIN Development – Finance
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: BALFIN Construction
Location: Tiranë
Internship – Balfin Construction – Finance
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: BALFIN Construction
Location: Tiranë
Internship – BALFIN Group – Finance
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: BALFIN Construction
Location: Tiranë
Internship – SPAR – Finance (Franchise) Assistant
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: BALFIN Construction
Location: Tiranë
Internship – SPAR – Finance Specialist
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: BALFIN Construction
Location: Tiranë
Internship – Jumbo – Finance
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: BALFIN Construction
Location: Tiranë