Internship – SPAR – Finance (Franchise) Assistant - Finance - SPAR Albania
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë

Finance (Franchise) Intern

Përshkrimi i kompanisë:

SPAR Albania është pjesë e Balfin Group dhe drejton rrjetin më të madh të shitjeve ushqimore me pakicë me të drejtën e eksluzivitetit të emrit “SPAR”.

 Roli juaj:

 1. Të harmonizojë faturimin e dyqaneve të Franchise.
 2. Regjistron blerjet në sistemin operativ;
 3. Kontrollon kostot e produkteve për të përputhur vlerën e faturuar me atë që përmban sistemi;
 4. Barazimi me depon/dyqanin për gjendjen e mallit të blerë nga dyqanet e Franchise;
 5. Komunikon blerjet e reja me dyqanin ose magazinën;
 6. Kontrollon shlyerjen e pagesave nga dyqanet e Franchise sipas kontratës;
 7. Dërgon raportin javor për debitorët e franshizës;
 8. Të harmonizojë ditarët e blerjeve dhe pagesat me furnitorët;

Përfitimet:

 1. Eksperiencë e fituar në një kompani me standarte;
 2. Mundësia për të zbatuar në praktikë njohuritë e fituara në shkollë;
 3. Mundësia për të punuar krah profesionistëve me përvojë;
 4. Aftësi të reja nga mjedisi dinamik i punës.
 5. Njohuri të mira të gjuhës angleze.

Profili i kandidatit:

 1. Student në ciklin Bachelor ose Master, profili Ekonomi
 2. Njohuri të mira të Excel.

Të tjera:

 1. Orari i angazhimit në harmoni me orarin e studimeve.
 2. Kohëzgjatja e praktikës: 3 muaj

Apply Now
Similar Job Openings
Internship – FGA – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship – ACREM – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship -BALFIN Development – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship – Balfin Construction – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship – BALFIN Group – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship – SPAR – Finance (Franchise) Assistant
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship – SPAR – Finance Specialist
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship – Jumbo – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë