Internship – Jumbo – Finance - Finance - Jumbo Albania
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Jumbo Albania
Location: Tiranë

Departamenti i Financës

Përshkrimi i kompanisë:

Kidzone shpk (përfaqësuesi zyrtar franchise i Jumbo në Shqipëri), është pjesë e Balfin Group, e specializuar në shitje me pakicë ku tregton në ambientet e tij artikuj të ndryshëm për fëmijë si lodra, dhurata, libra, kancelari, veshje, si dhe aksesorë të shumëllojshëm për shtëpinë tuaj.

Roli juaj: 

 1. Angazhim me regjistrimin e faturave në sistem;
 2. Ndihmon me menaxhimin e llogarive të arkëtueshme dhe pagueshme;
 3. Ndihmon me analizat statistikore dhe projekte të tjera të veçanta;
 4. Përgatit analiza dhe raporte financiare javore dhe mujore;
 5. Siguron mbështetje të përgjithshme për departamentin e financës.

Përfitimet:

 1. Kandidati përfiton përvojë profesionale në profilin e financës;
 2. Kandidati përfiton përvojë në kërkim dhe analizë informacioni;
 3. Kandidati përfiton njohuri dhe orientim nga staf me përvojë;
 4. Kandidati përfiton trajnime profesionale të brendshme pa pagesë;
 5. Kandidati ka mundësinë të krijojë kontakte profesionale;
 6. Kandidati pajiset me vërtetim në përfundim të praktikës;
 7. Kandidati vlerësohet për punësim bazuar në performancë.

Profili i kandidatit: 

 1. Student i fushës së financës/kontabilitetit, menaxhimit, etj;
 2. Njohuri të mira të gjuhës angleze (e shkruar dhe verbale);
 3. Aftësi të mira në përdorimin e paketës MS Office;
 4. Aftësi të shkëlqyera në komunikim;
 5. Natyrë e organizuar dhe metodik.

Të tjera:

 1. Fleksibilitet me oraret e punës gjatë orarit zyrtar të zyrave qëndrore (08.30- 17.00);
 2. Fleksibilitet për të punuar nga shtëpia/ në distancë / remote;
 3. Fleksibilitet për të lëvizur në dyqane.

Apply Now
Similar Job Openings
Internship – FGA – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Jumbo Albania
Location: Tiranë
Internship – ACREM – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Jumbo Albania
Location: Tiranë
Internship -BALFIN Development – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Jumbo Albania
Location: Tiranë
Internship – Balfin Construction – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Jumbo Albania
Location: Tiranë
Internship – BALFIN Group – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Jumbo Albania
Location: Tiranë
Internship – SPAR – Finance (Franchise) Assistant
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Jumbo Albania
Location: Tiranë
Internship – SPAR – Finance Specialist
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Jumbo Albania
Location: Tiranë
Internship – Jumbo – Finance
Industry: Retail
Category: Finance
Company: Jumbo Albania
Location: Tiranë