Internship – BALFIN Group – Finance - Finance -
Industry:
Category: Finance
Company:
Location:

Pozicioni: Internship
Departamenti: Finance
Kompania: BALFIN sh.p.k
Vendndodhja: Tiranë

Roli juaj (detyrat dhe përgjegjësitë kryesore)

 1. Asiston në mbajtjen, regjistrimin, kontrollin dhe rakordimin e dokumentacionit financiar të kompanisë sipas legjislacionit në fuqi (Fatura, arka, banka, listëpagesa) duke ruajtur konfidencialitet të plotë;
 2. Asiston në përgatitjen e dokumentacionit mbështetës të pagesave sipas procedurave të shoqërisë deri në firmosjen e tyre;
 3. Asiston në mirëmbajtjen dhe përditësimin e informacioneve të tjera me bazë financiare duke ruajtur konfidencialitet të plotë;
 4. Sipas kërkesës asistoni në detyra të ndryshme administrative të Departamentit të Finances;

Përfitimet (përvoja/kompetencat që do të fitojë)

 1. Përvojë pune në dimensionet e ndryshme të Departamentit të Financës
 2. Përvojë pune në procesin administrativ të Departamentit të Financës
 3. Njohuri në sistemet e ndryshme Financiare
 4. Përvojë në punë në ekip
 5. Përvojë në mjedisin e zyrës

Profili i kandidatit (edukimi, kualifikimet, etj)

 1. Të jetë student i vitit të fundit ose i sapodiplomuar.
 2. Student/Diplomë Universitare në Ekonomi/Finance kontabilitet
 3. I gatshëm për të mësuar dhe rritur profesionalisht
 4. Aftesi të shkëlqyera komunikimi verbal dhe të shkruar.
 5. Njohuri në paketën Microsoft Office.
 6. Aftësia për të kryer disa detyra në të njëtën kohë.
 7. Njohuri ne Gjuhe angleze

Të tjera (orari, turnet, etj – sipas rastit)

 1. Hënë – Premte, 6 orë

 

 


Apply Now
Similar Job Openings
Internship – FGA – Finance
Industry:
Category: Finance
Company:
Location:
Internship – ACREM – Finance
Industry:
Category: Finance
Company:
Location:
Internship -BALFIN Development – Finance
Industry:
Category: Finance
Company:
Location:
Internship – Balfin Construction – Finance
Industry:
Category: Finance
Company:
Location:
Internship – BALFIN Group – Finance
Industry:
Category: Finance
Company:
Location:
Internship – SPAR – Finance (Franchise) Assistant
Industry:
Category: Finance
Company:
Location:
Internship – SPAR – Finance Specialist
Industry:
Category: Finance
Company:
Location:
Internship – Jumbo – Finance
Industry:
Category: Finance
Company:
Location: