Internship – Neptun – Legal - Lawyer - Neptun Albania
Industry: Retail
Category: Lawyer
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë

Departamenti: Ligjor 

Përshkrimi i kompanisë:

Neptun është kompania lider në tregun e shitjes me pakicë, të pajisjeve elektronike dhe pajisjeve elektroshtëpiake, falë fokusit tek konsumatori, kombinimit të qëndrueshëm të vlerave dhe gamës së gjerë të produkteve dhe shërbimeve. Neptun sot numëron 29 dyqane në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe planet për investime të reja vazhdojnë.

Roli juaj: 

 1. 1. Praktikanti do të angazhohet në fusha të ndryshme profesionale sipas kërkesave të ekipit;
 2. 2. Do të angazhohet në hulumtimin e materialeve ligjore;
 3. 3. Do të kujdeset për dokumentacionin në dosjet në Njësinë Ligjore;
 4. 4. Suport për hartimin e dokumentave.

Përfitimet:

 1. Përfitimi i një përvoje kualifikuese që ndikon në zhvillimin e aftësive profesionale në fushën e drejtësisë;
 2. Gjatë praktikës, studenti fitues do të ketë mundësinë të shprehë talentin dhe aftësitë akademike duke fituar eksperiencë profesionale dhe duke dhënë kontribut real në proceset e punës që do të përfshihet;
 3. Mundësia për të ndjekur trajnimet e brendshme të kompanisë;
 4. Mundësi punësimi në përfundim të praktikës bazuar në performancë;
 5. Pajisja me kartën e besnikërisë dhe shpërblimit “Happy” për 1 vit.

Profili i kandidatit:

 1. Vijon studimet e larta, cikli bachelor ose master në drejtësi.
 2. I komunikushëm, metodik dhe i organizuar.
 3. I/e orientuar për të punuar në grup.
 4. Metodik dhe i/e organizuar.
 5. Ndershmëri dhe integritet.
 6. Të ruajë konfidencialitetin

Të tjera: 

 1. Kohëzgjatja e praktikës 3 muaj.
 2. Orari i praktikës (4-6 orë dita) do të dakordësohet me Neptun.
 3. Vendndodhja: Selia Brunes Space, Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan, Përballë TEG, Lundër, Tiranë.

Apply Now
Similar Job Openings
Internship – SPAR – Lawyer
Industry: Retail
Category: Lawyer
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë
Internship – Neptun – Legal
Industry: Retail
Category: Lawyer
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë