Internship – Neptun – Finance - Finance and Accounting - Neptun Albania
Industry: Retail
Category: Finance and Accounting
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë

Përshkrimi i kompanisë:

Neptun është kompania lider në tregun e shitjes me pakicë, të pajisjeve elektronike dhe pajisjeve elektroshtëpiake, falë fokusit tek konsumatori, kombinimit të qëndrueshëm të vlerave dhe gamës së gjerë të produkteve dhe shërbimeve. Neptun sot numëron 30 dyqane në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe planet për investime të reja vazhdojnë.

 Roli juaj:

 1. Suport në arkivimin e dokumentacionit;
 2. Plotesimi i formularëve të shpenzimeve sipas kerkesave;
 3. Suport në rakordimin e kartelave klient/furnitor;
 4. Suport në kontrollin e librave të blerjeve;
 5. Asiston stafin e finances gjatë regjistrimeve të dokumentave në sistem;
 6. Suport në krahasimin e shitjeve ditore ndërmjet faturave fizike dhe sistemit;
 7. Vizita në dyqanet Neptun për të ndjekur procesin e punës së dyqanit nga afër.

Përfitimet:

 1. Aftësim profesional në fushën e financës;
 2. Pajisja me kartë besnikërie dhe shpërblimi “Happy” me afat 1 vit;
 3. Mundësi punësimi bazuar në performancë mbas përfundimit të praktikës;
 4. Certifikatë vlerësimi si dëshmi për eksperiencën e fituar.

Profili i kandidatit:

 1. Të jetë student në programe studimi të natyrës ekonomike, shoqërore, etj.
 2. Të jete i/e disponueshëm për tu angazhuar në procese pune që do ti ngarkohen;
 3. Te jete i/e komunikueshem me koleget dhe i/e gatshem ne cdo kohe te jape ndihmen e tij/saj per nevojat e kompanise.
 4. Metodik dhe i/e organizuar;
 5. Ndershmeri dhe integritet;
 6. Te ruaje konfidencialitetin.

Të tjera: 

Kohëzgjatja e praktikës: 3 muaj, pa pagesë.

Vendndodhja: Selia Brunes Space, Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan, Përballë Qendrës Tregtare TEG, Lundër, Tiranë.


Apply Now
Similar Job Openings
Internship – Neptun – Finance
Industry: Retail
Category: Finance and Accounting
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë