Internship – Balfin Construction – Inxhinier HSE/QA - HSEQA Engineering - BALFIN Construction
Industry: Real Estate
Category: HSEQA Engineering
Company: BALFIN Construction
Location: Tiranë

Pozicioni:

Inxhinier HSE/QA (Praktikant)

Përshkrimi i kompanisë: 

Kompania BALFIN Construction, pjesë e Grupit BALFIN, është lider në ndërtim në Shqipëri dhe rajon. E themeluar në vitin 2001, BALFIN Construction është e specializuar në fushën e ndërtimeve civile dhe industriale si: Qendra Tregtare, Godina Rezidenciale, Qendra Sociale dhe Kulturore, ndërtime industriale dhe infrastrukturë.

Roli juaj:

 1. Suporton në ndjekjen e zbatimit të politikës së shëndetit dhe sigurisë;
 2. Kryen inspektime për sigurimin e zbatimit të rregullores HSEQA të punonjësve nga kompanitë e nënkontraktuara;
 3. Kontribuon në procese pune të departamentit, sipas nevojave të shprehura nga supervizori.

Përfitimet:

 1. Zhvillim i njohurive praktike mbi politikat e shëndetit dhe sigurisë në punë;
 2. Njohja 360 gradë me procesin e monitorimit të zbatimit të rregulloreve HSEQA;
 3. Zhvillimi i kompetencave profesionale dhe shprehive të tjera në rolin e inxhinierit HSEQA;
 4. Mundësi shpërblimi financiar bazuar në rezultatet e arritura nga studenti gjatë praktikës;
 5. Pajisja me kartën e besnikërisë “Happy” me kushtet preferenciale të punonjësve.

Profili i kandidatit:

 1. Vijon studimet e larta për Inxhinieri Ndërtimi (ose profile të ngjashme);
 2. I/e aftë për të punuar në skuadër; i/e përgjegjshëm; i/e vëmendshëm ndaj detajeve.

Të tjera: 

 1. Angazhim javor, 4-6 orë në intervalin 08.30 – 17.00, në dakordësi me mentorin.
 2. Adresa: Rruga Tish Daija, Kompleksi Kika 2, Godina 1, kati 1, Tiranë

Apply Now
Similar Job Openings
Internship – Balfin Construction – Inxhinier HSE/QA
Industry: Real Estate
Category: HSEQA Engineering
Company: BALFIN Construction
Location: Tiranë