Internship – Tirana Bank – Digital Banking - Digital Banking - Tirana Bank
Industry: Banking
Category: Digital Banking
Company: Tirana Bank
Location: Tiranë

Digital Banking Intern, Tirana Bank

Location: Rrjeti i Degëve në qytetet:

Tiranë, Durrës, Kavajë, Vlorë, Berat, Lushnje, Fier, Sarandë, Ksamil,Gjirokastër, Përmet, Shkodër, Laç, Kukës, Fushë-Krujë, Elbasan, Librazhd, Korçë, Bilisht, Pogradec, Lezhë.

Përshkrimi i kompanisë:

Tirana Bank është banka e parë me kapital tërësisht privat në Shqipëri, themeluar në vitin 1996 anëtare e Grupit BALFIN, e shtrirë në 35 degë në shumicën e qyteteve kryesore dhe zotëron një rrjet të gjerë ATM në të gjithë Shqipërinë. Ajo vazhdon të rritet dhe zgjerohet duke ruajtur me rigorozitet filozofinë e saj për ofrimin e shërbimeve cilësore dhe për të qenë pararojë në ofrimin e produkteve të reja bankare në Shqipëri. Në Tirana Bank, kultura është produkt i vlerave dhe angazhimit të secilit prej nesh për të dhënë më të mirën, çdo ditë.

Në programin e internshipit, ne kërkojmë të krijojmë një përvojë kuptimplotë, shkëmbimi njohurish dhe përvojash ku pjesëmarrësit vlerësohen bazuar në aftësitë ndërpersonale dhe prezantimin e tyre.

Bankieri Digjital eshte nje pervoje unike e bankingut dhe pervojes se punesimit nen filozofine #MesoDukePraktikuar ju do te jeni perfaqesues direkt te bankes si anetar i ekipit te deges me konktribut direkt ne objektivat e biznesit.

Roli juaj:

 1. Mirepret dhe orienton klientet qe vizitojne deget e Tirana Bank
 2. Ofron sherbim tek klientet nepermjet platformes digjitale
 3. Kujdeset per implementimin e platformes e-banking per klientet
 4. Kryen Transferta, depozita sipas kerkeses se klientit ne perputhshmeri me procedurat e bankes
 5. Promovon produktet bankare në fokus të shitjes
 6. Ofron suport administrativ dhe asiston Bankierin Personal ne kryerjen e detyrave
 7. Pjesëmarrje në takime promocionale me klientë

Përfitimet e studentit:

 1. Shton përvojë dhe vlerë në CV-në tuaj
 2. Krijon avantazh në tregun e punës
 3. Njeh organizimin dhe funksionimin e rrjetit të Degëve dhe profileve te punes
 4. Pjesëmarrje aktive në arritjen e objektivave te Degës
 5. Paketë trajnimi e diversifikuar, ndërtuar mbi module teorike dhe praktike
 6. Tirana Bank Students Hub Onboarding
 7. Banking in a nutshell
 8. Career Development
 9. Potencial për një ofertë pune me kohë të plotë, bazuar në performancën tuaj

Profili i kandidatit:

 1. Energjik
 2. Proaktiv
 3. I/ e motivuar
 4. Aftësi të mira komunikuese

Orari i Praktikës:

 • Hënë – Premte
 • Orari i angazhimit do të dakordësohet me menaxherin.

Apply Now
Similar Job Openings
Internship – Tirana Bank – Digital Banking
Industry: Banking
Category: Digital Banking
Company: Tirana Bank
Location: Tiranë