Internship -BALFIN Development – Njesia e Projektimit - Architect/Design - BALFIN Development
Industry: Real Estate
Category: Architect/Design
Company: BALFIN Development
Location: Tiranë

Arkitekt Projektues Intern

Përshkrimi i kompanisë:

BALFIN Development, pjesë e Grupit BALFIN, është një nga kompanitë kryesore investuese në zhvillimin e projekteve në Shqipëri dhe rajonin e Ballkanit. Historia jonë e suksesit përfshin zhvillimin e disa prej projekteve më të mëdha në Shqipëri dhe ripërcaktimin e zhvillimit të luksit në të gjithë vendin dhe rajonin. Portofoli ynë përfshin projekte prestigjioze rezidenciale, turistike, industriale dhe komerciale, si Green Coast Resort & Residences, Vala Mar Residences, Rolling Hills Luxury Residences, etj. Mane Development ka vendosur standardet e tregut duke përmirësuar ndjeshëm stilin e jetës në komunitet.

Roli juaj:

 1. Asiston arkitektët në kërkesat e ndryshme në projektim;
 2. Grumbullon dhe organizon materialet për dosjet e projekteve;
 3. Përpunon grafikisht formatimet e fletëve të projekteve;
 4. Përpunon grafikisht detajet e rifinituarave;
 5. Realizon vizualizime 3D.

Përfitimet:

 1. Njohja me të gjitha elementët që përbëjnë një projekt arkitektonik;
 2. Krijon përvojë me projekte arkitektonike të tipologjive të ndryshme;
 3. Njohja me procesin e hartimit të një projekti arkitektonik;
 4. Njohja me materialet e ndërtimit dhe aplikimin e tyre;
 5. Konsultim dhe qartësim i koncepteve me ekspertët;
 6. Mundësi shpërblimi, bazuar në rezultate.

Profili i kandidatit:

 1. Të vijojë studimet për arkitekturë;
 2. Të ketë njohuri të programit Autocad 2D;
 3. Të ketë njohuri të programit Revit.
 4. Të ketë njohuri të programit Photoshop;
 5. Të ketë njohuri të paketës së programeve Office;
 6. Të ketë dëshirë të punoj në grup;
 7. Të jetë novator dhe propozojë ide të reja.

Të tjera: 

 1. Të angazhohet jo më pak se 3 orë në ditë, gjatë intervalit 09.00 – 17.00;
 2. Të jetë i disponueshëm për angazhim 5 ditë në javë.

Apply Now
Similar Job Openings
Internship -BALFIN Development – Njesia e Projektimit
Industry: Real Estate
Category: Architect/Design
Company: BALFIN Development
Location: Tiranë