Internship - Wholesale and Franchising - Neptun Albania
Industry: Retail
Category: Wholesale and Franchising
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë

Wholesale and Franchising Intern, Neptun

Përshkrimi i kompanisë:

Neptun është kompania lider në tregun e shitjes me pakicë, të pajisjeve elektronike dhe pajisjeve elektroshtëpiake, falë fokusit tek konsumatori, kombinimit të qëndrueshëm të vlerave dhe gamës së gjerë të produkteve dhe shërbimeve. Neptun sot numëron 28 dyqane në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe planet për investime të reja vazhdojnë.

Roli juaj:

 1. Suporton dhe koordinon pjesën logjistike të gjithë funksioneve të departamentit; 
 2. Asiston në procese rakordimi midis sistemeve të Neptun dhe Franchise për vlerat e stokut dhe porosive; 
 3. Rakordon për lëshimin e faturave të TVSH me departamentin e Financës; 
 4. Ndjek fushatat me Marketingun dhe suporton në lëshimin e kredit notave për Franchise; 
 5. Asiston në përgatitjen e raporteve javore dhe mujore sipas nevojave të departamentit; 
 6. Asiston në përgatitjen e dosjeve për proceset e tenderit. 

Përfitimet e studentit:

 1. Aftësim profesional në fushën e shitjeve me shumicë dhe logjistikës;
 2. Pajisja me kartën e besnikërisë “Happy” me afat 1 vit;
 3. Mundësi punësimi mbas përfundimit të praktikës;
 4. Certifikatë vlerësimi si dëshmi për përvojën.

Profili i kandidatit:

 1. Të vijojë studimet e larta në programe të natyrës ekonomike, sociale, etj.
 2. Të jetë i/e disponueshëm për tu angazhuar në procese pune që do ti ngarkohen;
 3. Te jetë i/e komunikueshem me koleget dhe i/e gatshem ne cdo kohe te jape ndihmen e tij/saj per nevojat e kompanise.
 4. Metodik dhe i/e organizuar;
 5. Ndershmeri dhe integritet;
 6. Te ruaje konfidencialitetin.

Të tjera:

 • Kohëzgjatja e praktikës: 3 muaj
 • Vendndodhja: Selia Brunes Space, Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan, Përballë Qendrës Tregtare TEG, Lundër, Tiranë.

Apply Now
Similar Job Openings
Internship
Industry: Retail
Category: Wholesale and Franchising
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë