Internship - Planning Engineer - ManeTCI
Industry: Real Estate
Category: Planning Engineer
Company: ManeTCI
Location: Tiranë

Pozicioni: Intership Inxhinier Planifikimi dhe Raportimi

Përshkrimi i kompanisë:

Përshkrimi i kompanisë: Kompania Mane TCI, pjesë e Grupit BALFIN, është lider në ndërtim në Shqipëri dhe rajon. E themeluar në vitin 2001, Mane TCI është e specializuar në fushën e ndërtimeve civile dhe industriale si: Qendra Tregtare, Godina Rezidenciale, Qendra Sociale dhe Kulturore, ndërtime industriale dhe infrastrukturë.

Roli juaj:

 1. Përgatitja e informacionit në lidhje me ndarjen e stafit;
 2. Përgatitja e informacionit në lidhje me vlerësimin e kontraktorëve;
 3. Hartimi i raporteve në lidhje me projektet në process;
 4. Suporton menaxherin e njësisë për proceset e punës;
 5. Detyra të tjera që mund ti ngarkohen nga supervizori.

Përfitimet:

 1. Aftësim profesional nëpërmjet angazhimit në detyra konkrete;
 2. Pjesëmarrje në takime pune dhe trajnime të brendshme;
 3. Pajisja me kartën e punonjësit “Happy” për zbritje;
 4. Ekspozim i lartë për mundësi punësimi.

Profili i kandidatit:

 1. Vijon studimet e larta në  Inxhinieri Ndërtimi
 2. Njohuri të paketës Office;
 3. Komunikim cilësor.

Të tjera: 

 1. Angazhim me kohë të plotë;

Vendondodhja: Zyra Qendrore, Tiranë.

Rruga Tish Daija, Kompleksi Kika 2, Godina 1, kati 1, Tiranë


Apply Now
Similar Job Openings
Internship
Industry: Real Estate
Category: Planning Engineer
Company: ManeTCI
Location: Tiranë