Internship - Marketing - SPAR Albania
Industry: Retail
Category: Marketing
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë

Përshkrimi i kompanisë:

SPAR Albania është pjesë e Balfin Group dhe drejton rrjetin më të madh të shitjeve ushqimore me pakicë me të drejtën e eksluzivitetit të emrit “SPAR”.

Roli juaj:

 1. Asiston në ideimin e formave të ndryshme promocionale në bashkëpunim me departamentin e Marketingut.
 2. Ndihmon në krijimin e fushatave të ndryshme për të suportuar strategjinë e marketingut dhe për të forcuar prezencën e Spar-it në komunikimin online;
 3. Ndihmon në detyra të tjera të departamentit, design, media, etj.

Përfitimet:

 1. Eksperiencë e fituar në një kompani me standarte.
 2. Mundësia për të zbatuar në praktikë njohuritë e fituara në shkollë.
 3. Mundësia për të punuar krah profesionisteve me përvojë.
 4. Ambjent dinamik pune.
 5. Mundësi punësimi.

Profili i kandidatit:

 1. Student në Ciklin Bachelor ose Master, të fushës së ekonomisë, administrimit të biznesit (preferohet profili marketing).
 2. Njohuri shumë të mira në Excel

Të tjera:

 1. Kohëzgjatja e praktikës profesionale: 3 muaj.
 2. Fleksibilitet: Orari i praktikës në përshtatje me orarin e studimeve.
 3. Vendndodhja: Zyra Qendrore e SPAR Albania, Selia Brunes Space, përball TEG.

Apply Now
Similar Job Openings
Internship
Industry: Retail
Category: Marketing
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship
Industry: Retail
Category: Marketing
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship
Industry: Retail
Category: Marketing
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship
Industry: Retail
Category: Marketing
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë
Internship
Industry: Retail
Category: Marketing
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë