Internship – BREH – Market Research - Marketing - Balfin Real Estate & Hospitality
Industry: Real Estate
Category: Marketing
Company: Balfin Real Estate & Hospitality
Location: Tiranë

Pozicioni: Market Research Intern
Departamenti: Marketing
Kompania: Balfin Real Estate
Vendndodhja: Tiranë

 

Përshkrimi i kompanisë: 

Balfin Real Estate është pjesë e BALFIN Group dhe mbulon shërbime shitje dhe marketing në fushën e real estate dhe shërbime akomoduese në industrinë e turizmit duke ofruar në treg një ekspertizë të nivelit të lartë.

 

Roli juaj (detyrat dhe pergjegjesite kryesore)

 1. Zhvillimi i kërkimeve periodike dhe sipas kërkesave;
 2. Përgatitja e prezantimeve të ndryshme lidhur me Real Estate, Hospitality dhe fusha lidhur me to;
 3. Konkludimi i punëve ditore bazuar në detyrat dhe përgjegjësitë e përacktuara;
 4. Identifikim i aktiviteteve, zhvillimeve, projekteve të konkurencës.

Përfitimet (përvoja/kompetencat që do të fitojë)

 1. Organizim dhe koordinim;
 2. Të kuptoj në thellësi si funksionon një departament marketing;
 3. Të kuptoj industrinë e Real Estate;
 4. Të kuptojë dhe marrë eksperiencë mbi profilin marketing dhe detyra që i ngarkohen;

Profili i kandidatit (edukimi, kualifikimet, etj)

 1. Marketing
 2. Kërkime Tregu

Të tjera (orari, turnet, etj – sipas rastit)

 1. Orari 08:30-17:00 (minimumi 4 orë/ ditë) nga e Hëna-Premte.

Apply Now
Similar Job Openings
Internship – Jumbo -Marketing
Industry: Real Estate
Category: Marketing
Company: Balfin Real Estate & Hospitality
Location: Tiranë
Internship – BREH – Market Research
Industry: Real Estate
Category: Marketing
Company: Balfin Real Estate & Hospitality
Location: Tiranë