Internship - Marketing - Fashion Group Albania
Industry: Retail
Category: Marketing
Company: Fashion Group Albania
Location: Tiranë

Përshkrimi i kompanisë:

Fashion Group Albania (FGA) është kompania e parë me marka veshjesh e cila është themeluar në vitin 2005 me qëllimin për të rimodeluar dhe për të sjellë risi në tregun shqiptar për fushën e modës nëpërmjet prezantimit të menaxhimit të kontratës Franchisee në vend. Synimi ishte për të krijuar një standard të ri në industrinë e modës në Shqipëri në lidhje me shërbimin ndaj klientit dhe tregtisë.

Fashion Group Albania furnizon tregun shqiptar me produkte alternative kualitative, ku suksesi i saj u dëshmua me zgjerimin e portofolit të markave të tij të cilat u bënë të pranishme në qendrat më të mëdha tregtare në Shqipëri si Tirana East Gate (TEG), Qendra Tregare Univers (QTU) dhe deri në 2021 në Maqedoni në Shkupin East Gate (SEG). Aktualisht Fashion Group Albania menaxhon 9 marka ndërkombëtare si: Mango, Geox, Parfois, Preanatal, Okaidi, Carpisa, Cortefiel, Springfield, Women’Secret me të cilat operon në 16 dyqane fizike dhe në faqen zyrtare online www.fga.al.

Roli juaj:

 1. Krijon kontentin digjital (pastime në portale, online banners, video të shkurtra, etj.) të cilat do të vendosen e shfaqen përmes kanaleve digjitale dhe sociale të kompanisë.
 2. Punon nga afër me drejtuesin e departamentit marketing dhe specialistin e mediave digjitale për një sërë detyrash të këtij departamenti.
 3. Krijon kontentit grafik të komunikimeve print të fushave taktike.

Përfitimet:

 1. Fitohet përvojë reale pune duke punuar me një portofol prej 9 markash ndërkombëtare veshjesh dhe aksesorësh.
 2. Përfshirje të punëve të realizuara gjatë praktikës në portofolin personal personal të arritjeve.
 3. Trajnimi ON-job nga ekspertë të industrisë Retail.
 4. Kredibiliteti i shtuar në aplikimet e ardhshme për punë.
 5. Mundësi punësimi bazuar në performancë.
 6. Referencë për kryerjen e praktikës.

Profili i kandidatit:

 1. Qëndrimi pozitiv dhe bashkëpunues;
 2. Vijimi i studimeve të larta në profilin Marketing, etj;
 3. Përvojë në krijimin e kontentit për media sociale – e preferueshme;
 4. Përvojë në WordPress – e preferueshme.

Të tjera:

 1. Angazhimi orar: 15-30 orë në javë.
 2. Vendndodhja: Rr. Nacionale Tiranë-Elbasan, Selia Brunes Space, përballë TEG

Apply Now
Similar Job Openings
Internship
Industry: Retail
Category: Marketing
Company: Fashion Group Albania
Location: Tiranë
Internship
Industry: Retail
Category: Marketing
Company: Fashion Group Albania
Location: Tiranë
Internship
Industry: Retail
Category: Marketing
Company: Fashion Group Albania
Location: Tiranë
Internship
Industry: Retail
Category: Marketing
Company: Fashion Group Albania
Location: Tiranë
Internship
Industry: Retail
Category: Marketing
Company: Fashion Group Albania
Location: Tiranë