Internship - Logistic - Neptun Albania
Industry: Retail
Category: Logistic
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë

Përshkrimi i kompanisë:

Neptun është kompania lider në tregun e shitjes me pakicë, të pajisjeve elektronike dhe pajisjeve elektroshtëpiake, falë fokusit tek konsumatori, kombinimit të qëndrueshëm të vlerave dhe gamës së gjerë të produkteve dhe shërbimeve. Neptun sot numëron 28 dyqane në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe planet për investime të reja vazhdojnë.

Roli juaj:

 1. Hedhja e të dhënave në sistem (njohuri të mira në Excel);
 2. Mbajtja e kontakteve me Magazinën Qëndrore dhe Back Office;
 3. Monitorimi nga afër i procedurave për zhdoganimin e produkteve;
 4. Kontrolli i listprezencës për stafin e Magazinës Qëndrore si dhe raportimi i problematikave.

Përfitimet:

 1. Aftësimi profesional në fushën e logjistikës;
 2. Zhvillimi i aftësive shitëse, komunikuese, negociuese, etj;
 3. Mundësia për të ndjekur trajnimet e brendshme të kompanisë;
 4. Mundësi punësimi në përfundim të praktikës bazuar në performancë;
 5. Pajisja me kartë besnikëri dhe shpërblimi “Happy” me afat 1 vit.

Profili i kandidatit:

 1. Vijon studimet e larta, cikli bachelor ose master;
 2. I komunikueshëm, metodik dhe i organizuar;
 3. I/e orientuar për të punuar në grup.

Të tjera: 

 1. Kohëzgjatja e praktikës 3 muaj;
 2. Orari i praktikës (4-6 orë dita) në dakordësi me Neptun;
 3. Vendndodhja: Selia Brunes Space, Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan, Përballë TEG, Lundër, Tiranë.

Apply Now
Similar Job Openings
Internship
Industry: Retail
Category: Logistic
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë