Internship – Neptun – Commercial - Commercial - Neptun Albania
Industry: Retail
Category: Commercial
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë

Departamenti: Commercial

Përshkrimi i kompanisë:

Neptun është kompania lider në tregun e shitjes me pakicë, të pajisjeve elektronike dhe pajisjeve elektroshtëpiake, falë fokusit tek konsumatori, kombinimit të qëndrueshëm të vlerave dhe gamës së gjerë të produkteve dhe shërbimeve. Neptun sot numëron 30 dyqane në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe planet për investime të reja vazhdojnë.

Roli juaj:

 1. Plotësimi i kodeve dhe të dhënave në etiketat e produkteve, si dhe në website;
 2. Përgatitja e draft porosise sipas porosisë së Menaxherit të Kategorisë;
 3. Përgatitja e porosise së blerjes sipas faturës së furnitorit dhe BO;
 4. Monitorimi i produkteve në website si dhe i ofertave online.

Përfitimet:

 1. Zhvillimi i aftësive shitëse, komunikuese, negociuese, etj;
 2. Mundësia për të ndjekur trajnimet e brendshme të kompanisë;
 3. Mundësi punësimi në përfundim të praktikës bazuar në performancë;
 4. Pajisja me kartën besnikërisë “Happy” me afat 1 vit.

Profili i kandidatit:

 1. Vijon studimet e larta, cikli bachelor ose master;
 2. I komunikushëm, metodik dhe i organizuar;
 3. I/e orientuar për të punuar në grup;
 4. Të ruajë konfidencialitetin.

Të tjera: 

 1. Kohëzgjatja e praktikës 3 muaj, pa pagesë;
 2. Orari i praktikës (4-6 orë dita) do të dakordësohet me Neptun.
 3. Vendndodhja: Selia Brunes Space, Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan, Përballë TEG, Lundër, Tiranë.

Apply Now
Similar Job Openings
Internship – Neptun – Commercial
Industry: Retail
Category: Commercial
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë