Internship - Quality and Hygiene - SPAR Albania
Industry: Retail
Category: Quality and Hygiene
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë

Përshkrimi i kompanisë:

SPAR Albania është pjesë e Balfin Group dhe drejton rrjetin më të madh të shitjeve ushqimore me pakicë me të drejtën e eksluzivitetit të emrit “SPAR”.

Roli juaj:

 1. Njohja me procedurat e sistemit HACCP.
 2. Implementimi i HACCP në dyqane dhe kontrollet për zbatueshmerinë e tij.
 3. Kërkesat ligjiore mbi sigurinë ushqimore.

Përfitimet:

 1. Eksperiencë e fituar në një kompani me standarte.
 2. Mundësia për të zbatuar në praktikë njohuritë e fituara në shkollë.
 3. Mundësia për të punuar krah profesionisteve me përvojë.
 4. Ambjent dinamik pune.
 5. Mundësi punësimi.

Profili i kandidatit:

 1. Student – Ekonomi, Shkenca dhe Teknologji Ushqimore, Cilësi dhe Siguri Ushqimore, etj.
 2. Fokus tek detajet, natyrë e organizuar, me aftësi të mira komunikuese.

Të tjera:

 1. Kohëzgjatja e praktikës profesionale: 3 muaj.
 2. Fleksibilitet: Orari i praktikës në përshtatje me orarin e studimeve.
 3. Vendndodhja: Zyra Qendrore e SPAR Albania, Selia Brunes Space, përball TEG.

Apply Now
Similar Job Openings
Internship
Industry: Retail
Category: Quality and Hygiene
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë