Internship- Neptun – HR - Human Resources - Neptun Albania
Industry: Retail
Category: Human Resources
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë

Përshkrimi i kompanisë:

Neptun është kompania lider në tregun e shitjes me pakicë, të pajisjeve elektronike dhe pajisjeve elektroshtëpiake, falë fokusit tek konsumatori, kombinimit të qëndrueshëm të vlerave dhe gamës së gjerë të produkteve dhe shërbimeve. Neptun sot numëron 30 dyqane në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe planet për investime të reja vazhdojnë.

Roli juaj:

 1. Praktikanti do të angazhohet në fusha të ndryshme profesionale sipas kërkesave të ekipit;
 2. Do të angazhohet në regjistrimin e të dhënave të punonjësve në sistemin e Burimeve Njerëzore;
 3. Do të angazhohet në organizimin e aktiviteteve të ndryshme që zhvillon kompania;
 4. Do të kujdeset për dokumentacionin në dosjet personale të punonjësve;
 5. Do të bëhet pjesë e procesit të rekrutimit, në të gjitha fazat e saj.

Përfitimet:

 1. Aftësim profesional në fushën e Burimeve Njerëzore;
 2. Pajisja me kartën e besnikërisë “Happy” me afat 1 vit;
 3. Mundësi punësimi mbas përfundimit të praktikës;
 4. Certifikatë vlerësimi si dëshmi për përvojën.

Profili i kandidatit:

 1. Të vijojë studimet e larta në programe të natyrës ekonomike, sociale, etj.
 2. Të jetë i/e disponueshëm për tu angazhuar në procese pune që do ti ngarkohen;
 3. Te jetë i/e komunikueshem me koleget dhe i/e gatshem ne cdo kohe te jape ndihmen e tij/saj per nevojat e kompanise.
 4. Metodik dhe i/e organizuar;
 5. Ndershmeri dhe integritet;
 6. Te ruaje konfidencialitetin.

Të tjera:

 • Kohëzgjatja e praktikës: 3 muaj
 • Vendndodhja: Selia Brunes Space, Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan, Përballë Qendrës Tregtare TEG, Lundër, Tiranë.

Apply Now
Similar Job Openings
Internship – Jumbo – HR
Industry: Retail
Category: Human Resources
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë
Internship- SPAR – HR
Industry: Retail
Category: Human Resources
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë
Internship – Balfin Construction – HR
Industry: Retail
Category: Human Resources
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë
Internship- Neptun – HR
Industry: Retail
Category: Human Resources
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë
Internship – BAM – HR
Industry: Retail
Category: Human Resources
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë
Internship – ACREM – HR
Industry: Retail
Category: Human Resources
Company: Neptun Albania
Location: Tiranë