Internship – Jumbo – HR - Human Resources - Jumbo Albania
Industry: Retail
Category: Human Resources
Company: Jumbo Albania
Location: Tiranë

Departamenti i Burimeve Njerëzore

Përshkrimi i kompanisë:

Kidzone shpk (përfaqësuesi zyrtar franchise i Jumbo në Shqipëri), është pjesë e Balfin Group, e specializuar në shitje me pakicë ku tregton në ambientet e tij artikuj të ndryshëm për fëmijë si lodra, dhurata, libra, kancelari, veshje, si dhe aksesorë të shumëllojshëm për shtëpinë tuaj.

Roli juaj: 

 1. Regjistrimi i të dhënave në sistemin e Burimeve Njerëzore;
 2. Përditësimi i matricave të ndryshme të vlerësimit, etj;
 3. Ndihmon në trajnimin e proceseve për dyqanet Jumbo;
 4. Rishikimi i dosjeve të stafit dhe përditësimi sipas Kodit të Punës;
 5. Asiston në procesin e rekrutimit të kandidatëve për punonjës;
 6. Asiston në procesin e arkivimit.

Përfitimet:

 1. Kandidati përfiton përvojë në profilin e Burimeve Njerëzore;
 2. Kandidati përfiton njohuri të zbatimit të Kodit të Punës;
 3. Kandidati përfiton njohuri për matrica të ndryshme;
 4. Kandidati aftësohet të përdorë sisteme sipas proceseve të BNJ;

Profili i kandidatit: 

 1. Student në Administrim Biznesi, Ekonomi, etj. (profile të afërta);
 2. Njohuri të mira të gjuhës angleze (e shkruar dhe verbale);
 3. Aftësi të mira në përdorimin e paketës MS Office;
 4. Aftësi të shkëlqyera në komunikim;
 5. Natyrë e organizuar dhe metodik.

Të tjera:

 1. Fleksibilitet me oraret gjatë orarit zyrtar të zyrave qëndrore (08.30- 17.00);
 2. Fleksibilitet për të punuar nga shtëpia;
 3. Fleksibilitet për të lëvizur në dyqane.

Apply Now
Similar Job Openings
Internship – Jumbo – HR
Industry: Retail
Category: Human Resources
Company: Jumbo Albania
Location: Tiranë
Internship- SPAR – HR
Industry: Retail
Category: Human Resources
Company: Jumbo Albania
Location: Tiranë
Internship – Balfin Construction – HR
Industry: Retail
Category: Human Resources
Company: Jumbo Albania
Location: Tiranë
Internship- Neptun – HR
Industry: Retail
Category: Human Resources
Company: Jumbo Albania
Location: Tiranë
Internship – BAM – HR
Industry: Retail
Category: Human Resources
Company: Jumbo Albania
Location: Tiranë
Internship – ACREM – HR
Industry: Retail
Category: Human Resources
Company: Jumbo Albania
Location: Tiranë