Internship - Human Resources - Balfin Asset Management
Industry: Asset Management
Category: Human Resources
Company: Balfin Asset Management
Location: Tiranë

Pozicioni:

Praktikant/e në Burime Njerëzore

Përshkrimi i kompanisë:

Balfin Asset Management, themeluar në vitin 2019, është një lider i spikatur në menaxhimin e strukturave të mikpritjes, një ekspert në optimizimin e aseteve dhe maksimizimin e performancës operacionale, duke rezultuar në rritje të përfitimit dhe vlerës së tregut për pronat e klientëve. Me një pasion për të ofruar përvoja të paharrueshme, kompania ka fituar një reputacion për përzierjen e hijeshisë lokale dhe komoditeteve të klasit botëror, duke vendosur standarde të pazakonta në industrinë e mikpritjes. Me një sipërfaqe të menaxhimit të pronës prej mbi 50,000 m2 dhe një portofol prej më shumë se 20 shërbimesh të ndryshme në menaxhimin e aseteve dhe pronës, kompania ofron zgjidhje gjithëpërfshirëse për klientët e saj të larmishëm. Nga shërbimet e konsulencës deri te administrimi i rezidencës, menaxhimi i përditshëm dhe zhvillimi inovativ i hapësirave rekreative si për fëmijët ashtu edhe për të rriturit, Balfin Asset Management shquhet si një destinacion i vetëm për shërbime të nivelit të lartë të mikpritjes dhe menaxhimit të pronave.

Roli juaj:

 1. Suporton në mikpritjen e vizitorëve/klientë;
 2. Suporton në përgjigjen e telefonatave dhe menaxhimin e postë;
 3. Suporton në monitorimin e konsumit të furnizimeve mujore të zyrë;
 4. Suporton në hartimin e kontratave;
 5. Suporton në hedhjen e të dhënave në sistemin e HR;
 6. Suporton në sistemimin e dokumentacioneve nëpër dosje;
 7. Suporton në regjistrimin e lejeve vjetore;
 8. Suporton në organizimin e eventeve dhe aktiviteteve të stafit;
 9. Suporton me research-e të ndryshme të departamentit;
 10. Çdo suport tjetër i kërkuar nga Supervizori.

Përfitimet:

 1. Njohje me dinamikën e HR në industrinë e menaxhimit të aseteve;
 2. Zhvillimi i aftësive si: zgjidhja e problemeve, komunikimi, menaxhimi i kohës;
 3. Aftësim në përdorimin e softuerëve të ndryshëm për HR, si dhe paketën MS Office;
 4. Përmirësimi i kompetencave organizative, planifikuese dhe koordinuese;
 5. Mundësi shpërblimi bazuar në rezultatet e arritura nga studenti gjatë praktikës;
 6. Pajisja me kartën e besnikërisë “Happy” me kushtet preferenciale të punonjësve.

Profili i kandidatit:

 1. Vijon studimet e larta në ekonomi, shkenca sociale, drejtësi (apo profile të ngjashme);
 2. Eksperienca të mëparshme pune/vullnetarizëm do të përbënin avantazh.

Të tjera: 

 1. Angazhim 4-6 orë, paradite, në dakordësi me mentorin
 2. Adresa: Bulevardi “Bajram Curri”, Qendra e Biznesit ETC, Kati i 9-të, Tiranë, Shqipëri

Apply Now
Similar Job Openings
Internship
Industry: Asset Management
Category: Human Resources
Company: Balfin Asset Management
Location: Tiranë
Internship
Industry: Asset Management
Category: Human Resources
Company: Balfin Asset Management
Location: Tiranë
Internship
Industry: Asset Management
Category: Human Resources
Company: Balfin Asset Management
Location: Tiranë
Internship
Industry: Asset Management
Category: Human Resources
Company: Balfin Asset Management
Location: Tiranë
Internship
Industry: Asset Management
Category: Human Resources
Company: Balfin Asset Management
Location: Tiranë
Internship
Industry: Asset Management
Category: Human Resources
Company: Balfin Asset Management
Location: Tiranë