Internship – SPAR – Finance/Purchase - Purchase - SPAR Albania
Industry: Retail
Category: Purchase
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë

Përshkrimi i kompanisë:

SPAR Albania është pjesë e Balfin Group dhe drejton rrjetin më të madh të shitjeve ushqimore me pakicë me të drejtën e eksluzivitetit të emrit “SPAR”.

 Roli juaj:

 • Plotësimi i të dhënave për listimet e artikujve të rinj;
 • Mbledh porositë javore nga dyqanet për furnitorët e importit;
 • Aplikon cmimet promo sipas politikës së kompanisë
 • Mbledh porositë e importit për promocionet e rradhës;
 • Ndjek Credit notat e furnitorëve për diferencat e cmimeve;
 • Konsolidon listat e katalogut dhe i dërgon informacionin dyqaneve;
 • Ndërvepron me Menaxherët e Kategorive për raporte ditore apo javore

Përfitimet:

 1. Eksperiencë e fituar në një kompani me standarte;
 2. Mundësia për të zbatuar në praktikë njohuritë e fituara në shkollë;
 3. Mundësia për të punuar krah profesionistëve me përvojë;
 4. Aftësi të reja nga mjedisi dinamik i punës.

Profili i kandidatit:

 1. Student në ciklin Bachelor ose Master.
 2. Njohuri të mira të Excel.

Të tjera:

 1. Orari i angazhimit në harmoni me orarin e studimeve.
 2. Kohëzgjatja e praktikës: 3 muaj

Apply Now
Similar Job Openings
Internship – SPAR – Finance/Purchase
Industry: Retail
Category: Purchase
Company: SPAR Albania
Location: Tiranë