Internship - Finance - Mane Development
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: Mane Development
Location: Tiranë

Pozicioni:

Finance Internship – “Rolling Hills by the Lake” project

Përshkrimi i kompanisë:

Mane Development, pjesë e Grupit BALFIN, është një nga kompanitë kryesore investuese në zhvillimin e projekteve në Shqipëri dhe rajonin e Ballkanit. Historia jonë e suksesit përfshin zhvillimin e disa prej projekteve më të mëdha të Shqipërisë dhe ripërcaktimin e zhvillimit të luksit në të gjithë vendin dhe rajonin. Portofoli ynë përfshin projekte prestigjioze rezidenciale, turistike, industriale dhe komerciale, si Green Coast Resort & Residences, Vala Mar Residences, Rolling Hills Luxury Residences, etj. Mane Development ka vendosur standardet e tregut duke përmirësuar ndjeshëm stilin e jetës në komunitet.

Roli juaj:

 1. Asiston në përgatitjen e transfertave bankare;
 2. Asiston në përgatitjen e Librave të Blerjes dhe Shitjes;
 3. Asiston në administrimin e faturave të blerjes;
 4. Asiston në përgatitjen e raportit të klientëve;
 5. Asiston në përgatitjen e dosjes së bankës;
 6. Të tjera, sipas nevojës së departamentit.

Përfitimet:

 1. Aftësim në përdorimin e programit Financa 5;
 2. Mundësi shpërblimi bazuar në performancën gjatë praktikës;
 3. Aftësim në përdorimin e faqes të tatimeve, të deklarimeve, etj;
 4. Njohuri lidhur me fushën e pagesave, etj.
 5. Ndjekja e  trajnimeve të brendshme;
 6. Pajisja me kartën “Happy”;
 7. Ekspozim për punësim.

Profili i kandidatit:

 1. Vijon studimet në fushë ekonomike;
 2. Njohuri të paketës Office;
 3. Njohuri të Anglishtes;

Të tjera: 

 1. Angazhim 4-6 orë, paradite, në dakordësi me mentorin.
 2. Adresa: Rruga Tish Daija, Kompleksi Kika 2, Godina 1, kati 1, Tiranë

Apply Now
Similar Job Openings
Intern
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: Mane Development
Location: Tiranë
Internship
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: Mane Development
Location: Tiranë
Internship
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: Mane Development
Location: Tiranë
Internship
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: Mane Development
Location: Tiranë
Internship
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: Mane Development
Location: Tiranë
Internship
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: Mane Development
Location: Tiranë
Internship
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: Mane Development
Location: Tiranë
Internship
Industry: Real Estate
Category: Finance
Company: Mane Development
Location: Tiranë