Intern - Finance - SCAN TV
Industry: Media
Category: Finance
Company: SCAN TV
Location: Tiranë

Pozicioni:

Praktikant në Financë

Përshkrimi i kompanisë:

SCAN TV, pjesë e Grupit BALFIN, është e vetmja media e fokusuar tërësisht në biznes, ekonomi dhe financa. E konsideruar si zëri i biznesit dhe konsumatorit në vend e rajon, misioni i saj është pikërisht të jetë kanali i tyre i dedikuar. SCAN është një televizion me paanshmëri, të konstatuar nga audienca, që transmeton edicione të lajmeve ekonomike dhe formate televizive të veçanta kushtuar zhvillimeve ekonomike, financiare dhe jo vetëm.

Roli juaj:

 1. Asiston në detyrat e përditshme të Departamentit të Financës;
 2. Kryen arkivimin e dokumentacionit në përputhje me udhëzimet;
 3. Asiston në hedhjen/regjistrimin e faturave dhe rakordimin e kartelave;
 4. Asiston në përgatitjen e analizave dhe raporteve financiare javore dhe mujore.

Përfitimet e studentit:

 1. Aftësim profesional në fushën e financës për industrinë e medias;
 2. Zhvillimi i aftësive të buta dhe teknike të lidhura me rolin e financierit;
 3. Njohja me programe financiare të Departamentit të Financës;
 4. Pajisja me certifikatë vlerësimi në përfundim të praktikës;
 5. Ekspozim për mundësi punësimi në Grupin BALFIN.

Profili i kandidatit:

 1. Student në Financë-Kontabilitet, Administrim Biznesi ose profile të ngjashme;
 2. Njohuri të mira të gjuhës angleze, për të kuptuar terminologjinë financiare.

Të tjera:

 • Angazhimi javor i pritshëm E hënë – E Premte, 4-6 orë/në ditë;
 • Fleksibilitet në përzgjedhjen e intervalit orar, në dakordësi me mentorin;
 • Kohëzgjatja e programit është 3 muaj, në mjediset e SCAN TV (Ish Kinostudio, Tiranë).

Apply Now
Similar Job Openings
Intern
Industry: Media
Category: Finance
Company: SCAN TV
Location: Tiranë
Internship
Industry: Media
Category: Finance
Company: SCAN TV
Location: Tiranë
Internship
Industry: Media
Category: Finance
Company: SCAN TV
Location: Tiranë
Internship
Industry: Media
Category: Finance
Company: SCAN TV
Location: Tiranë
Internship
Industry: Media
Category: Finance
Company: SCAN TV
Location: Tiranë
Internship
Industry: Media
Category: Finance
Company: SCAN TV
Location: Tiranë
Internship
Industry: Media
Category: Finance
Company: SCAN TV
Location: Tiranë
Internship
Industry: Media
Category: Finance
Company: SCAN TV
Location: Tiranë