Internship - Digital Banking - Tirana Bank
Industry: Banking
Category: Digital Banking
Company: Tirana Bank
Location: Berat

Pozicioni: 

Bankier Digjital, Divizioni Retail

Praktika mundësohet në një degët e bankës në: Tiranë, Durrës, Shijak, Kavajë, Vlorë, Berat, Lushnje, Fier, Sarandë, Ksamil,Gjirokastër, Përmet, Shkodër, Laç, Lezhë, Kukës, Fushë-Krujë, Elbasan, Librazhd, Korçë, Bilisht, Pogradec.

Përshkrimi i kompanisë:

Tirana Bank është banka e parë me kapital tërësisht privat në Shqipëri, themeluar në vitin 1996 anëtare e Grupit BALFIN, e shtrirë në 35 degë në shumicën e qyteteve kryesore dhe zotëron një rrjet të gjerë ATM në të gjithë Shqipërinë. Ajo vazhdon të rritet dhe zgjerohet duke ruajtur me rigorozitet filozofinë e saj për ofrimin e shërbimeve cilësore dhe për të qenë pararojë në ofrimin e produkteve të reja bankare në Shqipëri. Në Tirana Bank, kultura është produkt i vlerave dhe angazhimit të secilit prej nesh për të dhënë më të mirën, çdo ditë.

Në programin e internshipit, ne kërkojmë të krijojmë një përvojë kuptimplotë, shkëmbimi njohurish dhe përvojash ku pjesëmarrësit vlerësohen bazuar në aftësitë ndërpersonale dhe prezantimin e tyre.

Bankieri Digjital është një eksperiencë unike e bankingut dhe përvojës së punësimit nën filozofinë #MësoDukePraktikuar ju do të jeni përfaqësues direkt të bankes si anëtar i ekipit të degës me kontribut direkt në objektivat e biznesit.

Roli juaj:

 1. Mirëpret dhe orienton klientët që vizitojnë degët e Tirana Bank;
 2. Ofron shërbim tek klientët nëpërmjet platformës digjitale;
 3. Kujdeset për implementimin e platformës e-banking për klientët;
 4. Kryen Transferta, depozita sipas kërkesës së klientit në përputhshmeri me procedurat e bankës;
 5. Promovon produktet bankare në fokus të shitjes;
 6. Ofron suport administrativ dhe asiston Bankierin Personal në kryerjen e detyrave;
 7. Pjesëmarrje në takime promocionale me klientë.

Përfitimet e studentit:

 • Njohje me organizimin dhe funksionimin e rrjetit të Degëve dhe profileve të punës;
 • Pjesëmarrje aktive në arritjen e objektivave të Degës;
 • Paketë trajnimi e diversifikuar, ndërtuar mbi module teorike dhe praktike:
 • a. Tirana Bank Students Hub Onboarding; b. Banking in a nutshell; c. Career Development.
 • Potencial për një ofertë pune me kohë të plotë, bazuar në performancën tuaj;
 • Shtoni përvojë dhe vlerë në CV – në tuaj dhe krijoni avantazh në tregun e punës;
 • Mundësi shpërblimi bazuar në rezultatet e arritura nga studenti gjatë praktikës;
 • Pajisja me kartën e besnikërisë “Happy” me kushtet preferenciale të punonjësve.

Profili i kandidatit:

 1. Energjik, Proaktiv, i motivuar;
 2. Aftësi të mira komunikuese;
 3. Të vijojë studimet e larta (preferohet fusha e ekonomisë).

Të tjera:

 • Ditët: E Hënë – E Premte
 • Orari: Dakordësohet me menaxherin sipas rastit.

Apply Now
Similar Job Openings
Internship
Industry: Banking
Category: Digital Banking
Company: Tirana Bank
Location: Berat