Internship - Customer Care - Stella Mare
Industry: Services
Category: Customer Care
Company: Stella Mare
Location: Tiranë

Customer Care Intern, Stella Mare

Përshkrimi i kompanisë:

Stella Mare është një ndërmarrje e përbashkët e themeluar nga Milsped dhe BALFIN Group. Stella Mare është përfaqësuese e linjës Maersk Line, grupi më i madh i kontejnerëve të transportit në botë, duke ofruar shërbimet e saj në Shqipëri. Stella Mare operon përmes shërbimit javor në porti i Durrësit. Maersk ofron shërbimin më të shpejtë në Shqipëri për kontejnerët në frigorifer nga Amerika e Jugut si dhe shërbim i dedikuar nga të gjitha portet aziatike dhe evropiane për në Shqipëri.

Roli juaj:

 1. Hedh të dhënat në sistemin operacional;
 2. Printon dhe kontrollon faturat hyrëse;
 3. Komunikon në mënyrë aktive me klientët;
 4. Përgatitja dhe kontrolli i dokumentave shoqëruese;
 5. Detyra të tjera të përcaktuara nga Menaxheri i Departamentit.

Përfitimet:

 1. Njohuri mbi transportin detar të mallrave;
 2. Rritje të aftësive të komunikimit me klientë;
 3. Njohuri të përdorimit të sistemit operacional MIS;
 4. Eksperiencë punësimi në kompaninë më të madhë në botë të transportit detar MAERSK.

Profili i kandidatit:

 1. Vijon studimet e larta bachelor ose master në fushën e ekonomisë (me profil financë/marketing);
 2. Zotëron gjuhën angleze dhe paketën Microsoft Office në një nivel të kënaqshëm;
 3. I/e orientuar për të punuar në grup.

Të tjera: 

 1. Orari i punës do të dakordësohet me kandidatët;
 2. Vendndodhja: Zyrat Qendrore, Pazari i Ri.

Apply Now
Similar Job Openings
Internship
Industry: Services
Category: Customer Care
Company: Stella Mare
Location: Tiranë