Internship - Assets and Services - Balfin Asset Management
Industry: Asset Management
Category: Assets and Services
Company: Balfin Asset Management
Location: Tiranë

Pozicioni:

Assets & Services Intern

Përshkrimi i kompanisë:

Balfin Asset Management, themeluar në vitin 2019, është një lider i spikatur në menaxhimin e strukturave të mikpritjes, një ekspert në optimizimin e aseteve dhe maksimizimin e performancës operacionale, duke rezultuar në rritje të përfitimit dhe vlerës së tregut për pronat e klientëve. Me një pasion për të ofruar përvoja të paharrueshme, kompania ka fituar një reputacion për përzierjen e hijeshisë lokale dhe komoditeteve të klasit botëror, duke vendosur standarde të pazakonta në industrinë e mikpritjes. Me një sipërfaqe të menaxhimit të pronës prej mbi 50,000 m2 dhe një portofol prej më shumë se 20 shërbimesh të ndryshme në menaxhimin e aseteve dhe pronës, kompania ofron zgjidhje gjithëpërfshirëse për klientët e saj të larmishëm. Nga shërbimet e konsulencës deri te administrimi i rezidencës, menaxhimi i përditshëm dhe zhvillimi inovativ i hapësirave rekreative si për fëmijët ashtu edhe për të rriturit, Balfin Asset Management shquhet si një destinacion i vetëm për shërbime të nivelit të lartë të mikpritjes dhe menaxhimit të pronave.

Roli juaj:

 1. Angazhoheni në kërkim tregu për nevojat komerciale të departamentit;
 2. Grumbulloni informacion për përgatitjen e raporteve periodike, javore dhe mujore;
 3. Kontribuoni në ndjekjen dhe nënshkrimin e dokumentacionit, si: proces-verbale, kontrata, procedura, etj;
 4. Gjenerimi i kontakteve potenciale, kombëtar dhe ndërkombëtar, sipas udhëzimeve të departamentit;
 5. Ofroni mbështetje për nevoja “Ad Hoc” të departamenit të aseteve dhe shërbimeve.

Përfitimet:

 1. Njohje me konceptin e menaxhimit të aseteve dhe dinamikën e saj;
 2. Aftësim profesional në rolin e menaxherit të aseteve dhe shërbimeve;
 3. Zhvillimi i aftësive, si kërkimi i tregut, shërbimi i klientëve, menaxhimi i kohës, etj.
 4. Mundësi shpërblimi financiar bazuar në rezultatet e arritura nga studenti gjatë praktikës;
 5. Pajisja me kartën e besnikërisë “Happy” me kushtet preferenciale të punonjësve.

Profili i kandidatit:

 1. Vijon studimet universitare (preferohet fusha e biznesit);
 2. Njohuri të mira të paketës Office dhe gjuhës angleze;

Të tjera: 

 1. Angazhim 4-6 orë, paradite, në dakordësi me mentorin
 2. Adresa: Bulevardi “Bajram Curri”, Qendra e Biznesit ETC, Kati i 9-të, Tiranë, Shqipëri

Apply Now
Similar Job Openings
Internship
Industry: Asset Management
Category: Assets and Services
Company: Balfin Asset Management
Location: Tiranë